2013. február 10., vasárnap

Bemutatkozás: Huszárovics Dalma

 23 éves, nemzetközi tanulmányok szakos főiskolai hallgató vagyok.
 Gyermekkoromban nem igazán foglalkoztatott, ha az idősebbek szájából elhangzó "Bezzeg az én időmben..!" sóhaj ütötte meg a fülem. Ma már értem, és nap mint nap saját bőrömön tapasztalom, sokkal több ez holmi öreges panasznál.
 Az emberek többségének megváltozott, eltorzult értékrendje, a nem megfelelő modellek követése, az egymástól való elhidegülés, az élet rutinszerűen élése csak töredéke azoknak a jelenségeknek, amikkel nem tudok és nem is szeretnék soha azonosulni.
 Hiszem, hogy lehet másképp. 
 
 Amikor benne élsz az adott szituációban, többnyire észre sem veszed, hogy téged is magával ragad, téged is a pénz motivál elsősorban, anyagi javak felhalmozására törekszel, tökéletes külső után sóvárogsz, leginkább közösségi oldalakon kommunikálsz azokkal, akikre azelőtt mindig tudtál időt szakítani, és napjaidat a TV előtt ülve, gondolatok nélkül, a fejedből kibámulva zárod.
 Éber kómában tengetjük mindennapjainkat, és a vészjelzések ellenére sem érzékeljük, vagy nem veszünk róla tudomást, hogy mi zajlik körülöttünk.
 Én felébredtem, és célom, hogy minél erősebb ingereket generálva, minél több embert felrázzak, hiszen felelősséggel tartozunk múltunkért, jelenünkért, és a minket követő generációk jövőjéért.
 Így hát megszokott életteremet és minden egyebet magam mögött hagyva, saját komfort zónám határait jócskán átlépve, február 15-én, négy társammal karöltve egy olyan helyre indulunk, ahol mindennél nagyobb szükség van a segítségre.
 Afrika, fogadj magadba!

Nincsenek megjegyzések: